KONSERT PÅ CAFÉ ÅNGLOKET ”RÖDA HÖST”

MED THERÉSE THYLIN, SÅNG
OLAF SCHNEIDER, PIANO

ONSDAG 20 SEPTEMBER KL.19.00

ENTRÉ 100: –


Jazz- och operasångerskan Therése Thylin, som gjort flera bejublade föreställningar på Café Ångloket, är nu tillbaka igen.

Med sig har hon den här gången den tyske jazzpianisten Olaf Schneider som också han uppträtt flera gånger på caféet. Olaf har bland annat gett ut skivor med två av världens mest kreativa jazzsångerskor Sheila Jordan och Sabine Kühlich.

Konserten ”Röda Höst” blir en blandning av klassisk, fransk chanson, nordiska romanser, folktoner och jazzinslag. Dessutom kommer Olaf Schneider bjuda på lite solo. Det blir ett blandat, rofyllt program som passar gott när höstmörkret kryper sig på.

Välkomna

Kusfors Allaktivitetshusförening

Lämna en kommentar

Din kommentar